Blogroll

New mp3 Addded # 6

5 new songs added(amik dalam folder NEW):

1. ADAM AF2 - Jatuh
2. Awie - Narapidana
3. Awie - Pendita


------------------------------------------------------------


Best jugak album baru awie nih (tajuk "Santai" ..nasib baik bukan Santau).
Lagu Narapidana atau yang terhukum dalam bahasa Melayu Sanskrit menampilkan collaboration antara Awie dan M. Nasir.

Lagu Pendita ciptaan sepenuhnya oleh Ramli Sarip membuktikan kehebatan beliau sebagai seorang komposer yang hebat kerana melodinya berbeza dari lagu-lagunya sebelum ini. Pendengar perlu menghayati lagu ini berkali-kali bagi mendapatkan feel yang mendalam untuk lagu ini.

Lagu lagu ni aku akan upload utk 2 minggu je.So..kalau suka tu d/load la cepat2 ok.
Sesiapa nak request pun boleh.(kalau lagu tu aku ada la..).Tulis kat tag sebelah..

Choas!
Share on Google Plus

About Narapidana

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

travishunor43413472 said...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. My blog is just about my day to day life, as a park ranger. So please Click Here To Read My Blog

http://www.juicyfruiter.blogspot.com

aidids said...

err srox, dah tak bleh dl lagi ek. nak dl lagu awie tu

markericks0447041387 said...

hey, I just got a free $500.00 Gift Card. you can redeem yours at Abercrombie & Fitch All you have to do to get yours is Click Here to get a $500 free gift card for your backtoschool wardrobe