Blogroll

Happy New Year 2006

Vah vah vah...

Dah 9 hari masuk tahun baru...lama gile aku tak apdet blog.

Welcome 2006...Bye 2005.
Penghujung tahun 2005 macam2 peristiwa berlaku...hopefully 2006 will bring along some shines to our family. :)

Adam dah masuk Tadika...



Dah besar pun anak teruna aku..dah umur 5 tahun pun (walaupun hakikatnya baru 4 tahun :) ).So sekarang adam dah kena bangun pagi , mandi , pakai uniform (lengkap tie ala - ala Popeye)).No more PS2 games . kalau ada pun just for 5 minutes.
Tapi lately adam dah macam boring dengan PS2 , (err...does it's sound good? ).Dia dah beralih pada games komputer and layan DVD....hmmm nampak gayanya lepas ni kena train Photoshop la nih.

The good news , adam dah boleh sebut "ADAM" tanpa pelat.No more Aqam.

The Bad news , adam still tak boleh sebut "Amirul".

So..whenever ask for his name , it will sound like "AMILO ADAM".

MILO should pay for the free advertising...
Share on Google Plus

About Narapidana

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

waiem said...

slmt bertadika ya adam...smoga menjadik student yang cemerlang gemilang terbilang di masa akan datang...:)

srox said...

Mekasih anti wai em...saya akan belajar ABC dengan bershungguh - shungguh... - A.D.A.M