Blogroll

Bendera di kibar separuh tiang

Bendera di kibar separuh tiang sempena mode berkabung terkeluarnya Ekinxx...waaaaaaa..(*carik tissue tandasss*)

Minggu ni Mawi dapat lagu "Pupus".Hahaha...This is one of my fav Dewa song.kategori Classic Rock nih.Lagu nih..tang lirik senang...tak banyak.Tapi tang tarik tuh yang mahal..and dia takde ulang2 Chorus sangat...kira one off je.Actually this is the real test for Mawi.Good luck to him..moga tak lupa lirik and lari tempo.Kalau dia lepas lagu nih...that's it...he's really belong to the Final!!

Sapa sapa yang tak pernah dengar lagu pupus boleh dengar kat bawah (Ruangan Classic Indon).

PUPUS

Aku tak mengerti, apa yang kurasa
rindu yang tak pernah begitu hebatnya
aku mencintaimu lebih dari yang kau tau
meski kau takkan pernah tau

aku persembahkan hidupku untukmu
telah ku relakan, hatiku padamu
namun kau masih bisu, diam seribu bahasa
dan hati kecilku bicara

Reff :
baru kusadari cintaku bertepuk sebelah tangan
kau buat remuk sluruh hatiku

semoga waktu akan mengilhami sisi hatimu yang beku
semoga akan datang keajaiban hingga akhirnya kaupun mau

aku mencintaimu lebih dari yang kau tau
meski kau takkan pernah tau

(p/s : YM aku dah meroyan forever...bye bye YM...welcome Skype!!)
Share on Google Plus

About Narapidana

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

sempoii said...

Takziah atas terkeluarnya ekin..mek suka..mek suka!! hahaha!

err..skype tu apa srox? ajar aku (buat muka inesen)

srox said...

Skype ni ala ala YM jugak le..tapi dia guna proxy port lain.Tak sama cam YM..so mungkin firewall opis ko tak sekat proxy port tuh...*wink wink*.Download la kat link atas tuh....